Universitat Rovira i Virgili

Programa formatiu per a l'advocacia sobre Drets Ambientals

Activitats  - 

El pròxim 2 d'octubre us convidem a participar en el Programa formatiu per a l'advocacia sobre Drets Ambientals, que organitzem amb el Consell de l'Advocacia Catalana i la secció de dret ambiental de l'ICAB.

La degradació ambiental i el canvi climàtic són dos dels majors reptes globals del nostre temps, i els litigis relacionats amb aquestes qüestions van en augment. Per això, és fonamental que l'advocacia estigui preparada per afrontar aquestes problemàtiques emergents, especialment des de l'enfocament dels drets humans.

La formació se centra en la tutela judicial del medi ambient a través de diferents perspectives legals per assegurar la protecció ambiental i garantir l'accés a la justícia en qüestions ambientals. A mesura que les normatives ambientals es tornen més complexes i els desafiaments es multipliquen, estar al corrent de la normativa local, internacional i de la Unió Europea és indispensable.

El curs tindrà lloc de manera presencial a Barcelona els dimecres 2, 9, 16 i 23 d'octubre de 16:30h a 19:30h, a la seu del CICAC.

Us adjunto el programa detallat, i també podeu trobar més informació a: https://www.idhc.org/curs/drets-ambientals-programa-formatiu-per-ladvocacia/

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar